Huolellisesti toteutettu huoneistoremontti pääkaupunkiseudulla

Renowin Oy toteuttaa huoneistoremontin toiveidesi mukaan. Palvelemme pääkaupunkiseudulla ja sopimuksen mukaan myös muualla Uudenmaan alueella.

Onko mielessäsi koko asunnon kattava remontointi tai pelkkä seinän maalaus?

Urakoimme kaikki remontit pienistä isompiin laadusta tinkimättä. Olipa kyse sitten koko asunnon muutostöistä ja remontoinnista itsesi näköiseksi tai sitten pienestä maalaustyöstä lattian vaihtoon, hoidamme työt jouhevasti ja aikataulussa. Suoritamme ilomielin kaikki työt pienkorjauksista kokonaisvaltaisiin huoneistomuutoksiin.

 

Myös kylpyhuoneiden remontointi osana isoa remonttikokonaisuutta on järkevä ja varsinkin kustannustehokas vaihtoehto. Huomioithan, että mahdollisen asbestin esiintyminen rakennusmateriaaleissa on varmistettava ennen 1994 valmistuneissa rakenteissa ja rakennuksessa. 

Lisätietoja kylpyhuoneremontista

Huonejärjestyksen tai tilojen muuttaminen

Huoneisto- ja tilamuutosten yhteydessä on varmistettava remontin luvanvaraisuus oman kunnan rakennusvalvonnalta ennen töiden aloitusta sekä mahdollisen taloyhtiön hyväksyntä remontille. Luvan hakeminen on aina loppukädessä rakennuttajan tai kiinteistön omistajan vastuulla ja nämä asiat tilaajan on hyvä selvittää jo etukäteen ennen tarjouspyyntöä. Voimme myös selvittää rakennushankkeen lupa- ja suunnitteluasiat puolestasi, kysy hintatietoja yhteydenottolomakkeen kautta. Teemme myös LVIS-muutokset osana remonttiasi valtuutettujen asentajien toimesta.

Keittiöremontit

Meiltä saat myös keittiöremontin avaimet käteen -periaatteella! Saat meiltä unelmiesi keittiön asennuksen aina vanhojen kalusteiden purkamisesta alkaen loppusiivoukseen asti. Suunnittelemme sinulle toiveidesi mukaisen keittiön yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

 

Haluatko kustannustehokasta ehostusta vanhaan keittiöösi? Pyydä meidät kotikäynnille, niin katsomme keittiöösi sopivat vaihtoehdot. Pelkällä kalusteovien ja työtasojen vaihdolla on iso vaikutus keittiösi ilmeeseen – toteutammekin myös pienempiä kalustustöitä tarpeidesi mukaan.

Kuvagalleria

Alla kuvia kohteistamme.