Märkätilaremontti avaimet käteen -palveluna pääkaupunkiseudulla

Renowin Oy tekee märkätilaremontin avaimet käteen -palveluna. Palvelemme pääkaupunkiseudulla sekä sopimuksen mukaan myös muualla Uudellamaalla. 

Uusi ilme kylpyhuoneelle

Onko märkätilasi teknisen käyttöikänsä päässä? Teemme kylpyhuone- ja saunaremonttisi alusta loppuun laadukkaasti ja ammattitaidolla. Pyydä meidät ilmaiselle tarjouskäynnille, niin kartoitamme yhdessä tarpeesi ja suunnittelemme kylpyhuoneen juuri sinulle. Kauttamme saat myös apua materiaalivalinnoissa sekä tarpeen mukaan myös sisustussuunnittelua yhteistyökumppanimme kautta.

 

Meillä on kokemusta vaativistakin märkätilamuutoksista ja haluamme panostaa laadukkaaseen lopputulokseen. Toteutamme ammattitaidolla kaiken aina purkamisesta alkaen, kunnon rakenteisiin ja siisteihin pintatöihin. Pyrimme toteuttamaan kylpyhuoneremontit kustannustehokkaasti käyttämällä seinien vedeneristyksessä puristettua XPS-märkätilalevyä, jolloin pääsemme nopeallakin aikataululla aloittamaan laatoituksen verrattuna perinteisiin menetelmiin. Suoritamme saneerauksia kuitenkin myös perinteisillä pohjatöillä ja arvioimme aina fiksuimman ratkaisun kohteen mukaan.

 

Meiltä saa kylpyhuoneremontit avaimet käteen -periaatteella, jolloin sinun ei tarvitse miettiä erikseen LVI- tai sähköurakoitsijoita, vaan suunnittelemme ja toteutamme työn alusta loppuun luotettavien putki- ja sähköurakoitsijoiden kanssa. Lähde vaikka lomalle ja palaa huoletta kotiisi ihastelemaan uutta kylpyhuonettasi!

 

Suoritamme myös muut asunnon laatoitustyöt!

Lue myös huoneistoremonteista

XPS-märkätilalevyn käyttö

Verrattuna perinteisiin rappaus- tai kipsilevypintoihin XPS-levyn ominaisuudet säästävät eri työvaiheiden välissä syntyviä kuivumisaikoja huomattavasti. XPS-märkätilalevyjen pintaa ei tarvitse erikseen vesieristää pintoihin sivellettävillä vedeneristysmassoilla, vaan levyt ja niiden asennuksessa käytettävät liimat luovat yhtenäisen ja valmiin vedeneristetyn pinnan laatoitusta varten. Lattiapinnan vedeneristys voidaan limittää levyrakenteeseen minkä tahansa valmistajan siveltävillä vedeneristeillä, joilla on vedeneristysjärjestelmien ETAG 022-hyväksyntäohjeiden mukainen CE-merkintä.

XPS-levyillä on myös helppo toteuttaa erilaisia muotoja tai rakentaa levyistä muun muassa hyllyjä tai syvennyksiä seinän sisään.

Märkätilaremontin aloitus

Kylpyhuonesaneeraus alkaa aina tarvittavilla suojauksilla ja purkutöillä. Huomioithan, että ennen vuotta 1994 valmistuneessa rakennuksessa tai rakenteessa joudutaan suorittamaan asbestilain vaatima asbestikartoitus ennen remonttitöitä. Jos näytteistä löytyy asbestia, joudutaan kohteen purut suorittamaan asbestitöinä, joiden suorituksessa käytetään näihin pätevöityneitä henkilöitä. Pidämme huolen pölynhallinnasta koko saneerauksen ajan ja noudatamme töissä aina ajantasaisia määräyksiä sekä teemme tarvittavat viranomaisilmoitukset töistä, joista ne vaaditaan. Suoritamme tarvittaessa asbestinäytteiden oton ja vaaditut kartoitukset tilaajalle.

Mitä kylpyhuoneremontti maksaa ja kauanko remontti kestää?

Kylpyhuoneen kokonaisvaltainen saneeraus maksaa keskimäärin 16 000–35 000 € riippuen hieman kylpyhuoneen koosta sekä mahdollisista muutostöistä rakenteisiin putki- ja sähkötöihin liittyen. Materiaali- sekä kalustevalinnat vaikuttavat oleellisesti hintaan. Perustason kylpyhuoneremontissa voidaan laskea työn osuudeksi n. 60–70 % kokonaishinnasta.

Tilanteessa, jossa kylpyhuoneen rakenteita ei tarvitse purkutöiden jälkeen kuivattaa, voidaan ideaalina työaikana pitää n. 3–4 viikkoa aloituksesta loppusiivoukseen.

Kuvagalleria

Tutustu kuvagalleriassa kohteisiimme.